Pasul 1
hb
1. Solicită o oferta2. Rezervă3. Confirmă
hw
Tipoa Închirieri Automobile

Choose language    
Croatian Český Dansk Dutch English Eesti suomi Français Deutsch Ελληνικά Magyar Italiano 日本語 Nihongo Latviešu Lietuvių norsk Polski Português Română Русский Español Svenska Swiss Türkçe


Pentru REZIDENŢI SUA
închirieri în Locaţii SUA
Apasă aici


destinații mașină de închiriere în Spain

Locaţii Închirieri Maşini în Spain


Jun 27, 2012

Tipoa Locaţii Închirieri Maşini în Spain

Rescrie numele oraşului pentru a localiza mai multe dintre birourile noastre
Închirierea unei mașini poate costa, pe zi, mai puțin decât un singur transfer de la aeroport la hotel!

Așa că profită de aceste rate scăzute de închiriere și descoperă Coasta de Est a Spaniei și cel mai mare oraș al sau, Valencia.
Cunoscută internațional pentru industria nautică și a fructelor, pentru Valencia FC și pentru Fallas, Valencia este locul de baștină al uneia dintre cele mai cunoscute mâncăruri spaniole: Paella.

Câteva dintre destinațiile pe care nu ar trebui să le ratezi atunci când ai la dispoziție o mașină închiriată de la Tipoa Închirieri Automobile sunt plajele, muzeele, acvariile și centrul vechi cu impresionanta catedrală.

De oriunde ți-ai prelua mașina, centrul Valenciei, gară sau aeroport, poți călători oriunde și poți descoperi locuri precum Barcelona sau Alicante și Denia (Costă Blanca).

Furnizorii Tipoa au reprezentanțe strategic amplasate și deschise între orele standard de lucru, excepție făcând cele cu program prelungit din aeroporturi și pe perioade verii, când sunt deschise 24 de ore pe zi.

Te rugăm să verifici pe site-ul Tipoa orele la care deschidem.

Dacă ți se afișează "Nicio mașină disponibilă" și nu sunt afișate poze ale mașinii la PASUL 2 în cadrul procesului de rezervare online, atunci te rugăm să modifici data și timpul preluării și returnării, întrucât nu toate locațiile țin deschis până târziu,
reprezentanțele din aeroporturi având de obicei program prelungit și prețuri mai mici alături de o ofertă mai generoasă de mașini de închiriat.

Atenție! La Aeroportul Valencia se înregistrează o serie de reparații la drumuri, de aceea te sfătuim să fii atent la ieșirile către autostrada A3 deoarece sunt multe drumuri în reparație conectate cu V11 și V30 ceea ce te-ar putea deruta.
Dacă vrei să ajungi la Valencia pe autostrada A7 prin Nord (Franța, Barcelona ...) sau prin Sud (Murcia, Alicante,...) atunci nu va trebuie să treci prin orașul Valencia și să rămâi blocat în trafic, întrucât o noua rută a A7 încercuiește toată zona Valenciei.
Atenție la limita de viteză care de-a lungul acestor 8 km este de 100km/h.

În drumul tău prin Valencia cu mașina închiriată este posibil să ai nevoie de un GPS pentru a putea ajunge la o destinație specifică.
Este posibil să ai nevoie și de echipament adițional, cum ar fi un scaun pentru copil.
În cazul acesta, rezervă aceste opţiuni extra la PASUL 3 al procesului de rezervare online.

Asigură-te că la momentul ridicării mașinii, verifici cu biroul de preluare modul în care poți lua legătură cu acesta în cazul în care ai nevoie de ajutor sau de asistență în privință Închirierii tale.

Poţi beneficia de asistenţă 24/7 în perioada închirierii maşinii şi după aceasta: Trebuie doar să vizitezi pagina de întrebări Frecvente

Important: Atenţie la Politica de Combustibil de tip Plin practicată de firmele Spaniole
Majoritatea firmelor de închirieri auto adoptă o politică de combustibil plin/ gol la returnare pentru închirieri de 3 zile sau mai mult.

Apasă aici pentru ca D-na Pont de la Tipoa să îţi explice în detaliu.

Închirieri internaţionale de maşini car hire destinations by countryAeroporturi cunoscute popular airports for car rentalGări cunoscute popular railway stations with car hireBacuri cunoscute popular ferry ports with rental carsTransport Hotel hotel and free rental car delivery services
Drepturi de autor @ 2018 Tipoa Car Hire. Toate drepturile rezervate. | Politica de Confidenţialitate | Harte site-ului
tw